ТЪРСЕНЕ

m2    m2

   от: до:

ИЗПРАЩАНЕ НА ОНЛАЙН ЗАПИТВАНЕ

Изчисленията са примерни и се правят при стандартна височина на помещението от 2,60 м. За повече информация, моля използвайте ИЗПРАЩАНЕ НА ОНЛАЙН ЗАПИТВАНЕ !Възползвайте се от потребителския кредит, който Ви спестява пари и Ви опрощава 20% от инвестицията за енергийна ефективност

Програмата за енергийна ефективност REECL предоставя възможност на нашите клиенти да получат потребителски кредити и безвъзмездна финансова помощ от различни банки .

Всяко домакинство може да получи безвъзмездна помощ в размер на 20% от стойността на реализирания проект. Максимален размер на помощта е в левова равностойност до 2200 Евро.

Процедурата е лесна. Получавате от нас бланка по образец с типова оферта, отивате в избраната от Вас банка,която работи по тази програмалКандидатствате за получаване на потребителски кредит по програмата REECL. Монтираме климатика/климатиците и попълваме протокол за извършени монтажни дейности.  Предоставяте на банката този протокол и главницата по кредита Ви се намалява с 20%.

Тези средства са осигурени от Европейската комисия, Международната банка за възстановяване и
развитие и Агенцията за енергиината ефективност в България.

ПРОКРЕДИТ БАНК подновява с допълнителен ресурс финансирането на кредит "енергийна ефективност" до края на годината.ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ !

ПРОИЗВОДИТЕЛИ

Всички климатици могат да бъдат закупени на изплащане според условията на ТиБиАй кредит. За повече информация, натиснете иконата по-долу!