ТЪРСЕНЕ

m2    m2

   от: до:

ИЗПРАЩАНЕ НА ОНЛАЙН ЗАПИТВАНЕ

Изчисленията са примерни и се правят при стандартна височина на помещението от 2,60 м. За повече информация, моля използвайте ИЗПРАЩАНЕ НА ОНЛАЙН ЗАПИТВАНЕ !Когато сте правили ремонт в дома си или влизате в ново жилище и искате да отстраните по-бързо строителната влага, за да не се появи мухъл, възниква нуждата от ползване на влагоуловител.За Ваше улеснение освен за закупуване,фирмата предлага и като услуга влагоуловители под наем.

За допълнителна информация и начина на ползване може да  се обърнете към офиса.

Влагоуловителят е машина, която абсорбира (отнема) влага от помещението. Влогоуловителите могат да се срещат и под други имена като обезвлажнители, изсушители, влагоабсорбатори и др.

В днешно време голяма част от домакинствата имат проблеми с виското ниво на относителна влажност в помещенията, но й обръщаме внимание едва когато тя стане видима. Например, конденз по прозорците, мокри петна по тавана, пода или стената, влажни дрехи, както и в най-тежкия вариант на високо ниво на концентрирана влажност, изразяваща се в плесени, мухъл, бактерии, вируси и др. Влагата в помещенията може да унищожи дрехите от естествена материя, както и мебелите. Влагата в едно жилищно помещение е най-силно изразена през зимния период, това се получава поради високата ефективност на изолацията на стените и модерните дограми от PVC или алуминий. По този начин помещението се затваря и не може да „диша”, влагата няма откъде да се изпари и остава в помещението. За съжаление, повечето от нас не се сещат за проблема с влагата, а за последствията от нея: мухъл, плесен и др. Обикновено третираме тези места с препарати, които правят микроклимата още по-вреден за здравето на човека. Проблемът с влагата в помещенията е вече лесен за решаване.

На нашия пазар вече могат да се намерят машини, наречени влагоуловители, чиято основна функция е да отнемат и регулират влажноста в помещението до нива, които са безвредни за човека и не предизвикват кондензиране на влага по прозорците, настилките, стените  и дрехите. С тези уреди появата на вредните плесен, мухъл и бактерии ще останат в историята. Принципът на работа на тези машини е изключително лесен, след включването в електрическата мрежа и пускането му, влагоуловителят засмуква въздух от помещението, който минава през абсорбер и се връща обратно обезвлажнен. Влагата която се съдържа във въздуха кондензира върху изпарителя, намиращ се в абсорбера и се събира в резервоар. Поддръжката на влагоуловителите е изключително лесна, единственото което се изисква, е изхвърлянето на събралата се вода в резервоара и периодично почистване на въздушните филтри. Влагоуловителят автоматично се изключва при достигане на зададената му влажност и се пуска при увеличаването й. Съоръжението е снабдено с аларми при напълване на резервоара за вода, както и при ниски температури, при които трябва да се саморазмрази. Уредът има относително малка косумация на ток от 250 W до 470 W.Той е много компактен с малки габаритни размери, което го прави лесен за пренасяне от едно помещение в друго. С такъв уред решаваме напълно проблема си с валагата.

ПРОИЗВОДИТЕЛИ

Всички климатици могат да бъдат закупени на изплащане според условията на ТиБиАй кредит. За повече информация, натиснете иконата по-долу!