ТЪРСЕНЕ

m2    m2

   от: до:

ИЗПРАЩАНЕ НА ОНЛАЙН ЗАПИТВАНЕ

Изчисленията са примерни и се правят при стандартна височина на помещението от 2,60 м. За повече информация, моля използвайте ИЗПРАЩАНЕ НА ОНЛАЙН ЗАПИТВАНЕ !Инверторен климатик Toshiba RAS-B16BKVG-E / RAS-16BAVG-E MIRAI

Цена : 1 789,00 лв.

Препоръчано помещение (отопл.) кв.м: 35

Препоръчано помещение (охл.) кв.м: 37

Отдавана мощност (отопл.)KW: 0.93-5.40-6.40

Отдавана мощност (охл.) KW: 1.20-4.60-5.30

Консумация охл. KW: 0.22-1.50-1.80

Консумация отопл. KW: 0.18-1.60-2.10

COP: SCOP-4.20

EER: SEER-6.20

Енергиен клас: A++/A+

Работен диапазон отопл. ℃: -15/+24

Работен диапазон охл. ℃: -15/+46

Захр. напрежение V: 220-240

Мин. ниво шум вътр. тяло dB: 25

Мин. ниво шум вън. тяло dB: 50

Гаранционен срок месеци: 60

Гаранционен срок компресор месеци: 60

Размери ШxВxД (вътр.тяло) мм: 798X293X230

Размери ШхВхД (вън.тяло) мм: 780X550X290

Тегло (вътр.тяло) кг: 10

Тегло (вън.тяло) кг: 34

Описание на климатик Toshiba RAS-16BKVG-E / RAS-16BAVG-E Mirai R32

DC Hybrid Inverter

Уникалната хибридна конструкция. Хибридният инвертор раполага с PAM ( амплитудно-импулсна модулаия) и PWM ( импулсна модулация) Първата технология осигуряма най-високи нива на мощност, докато втората осигурява желаната температура в помещението и енергийна ефективност. Като хибрид инверторната система на Тоshiba предлага най-доброто от двете технологии.


 

 

 

 

Висока Ефективност

 

 

Гамата инверторни климатици Toshiba Mirai осигурява висока сезонна енергийна ефективност клас А+ както на охлаждане така и на отопление. Разхода на уреда може да падне дп 150W при поддържане на температурата.

 

 

 

Японско качество

 

 

Новите компресори от серията на Тоoshiba Mirai са произведени в Япония. Това гарантира ниски нива на шум, висока енергийна ефективност и надеждност.

 

 

 

Безшумна работа

 

 

Инверторните климатици Mirai предлагат наи-доброто качество и то почти безшумно. Изключителната грижа и внимание при разработването на Тoshiba Mirai са отделени, за да се сведе звука до минимум. Това прави Mirai една от най-тихите климатични системи в категорията си - 21dB

 

 

 


 

 

 

Самопочистваща функция

 

 

Тoshiba разполага със самопочистваща функция, която намалява влагата, предизвикваща образуването на мухъл във вътрешното тяло. Когато климатикът бъде спрян, вътрешният вентилатор се включва и изсушава влагата в топлообменника, след което се изключва автоматично.


 

Функции на климатик Toshiba RAS-16BKVG-E / RAS-16BAVG-E Mirai new 2016 

Режим пълна мощност

 

Работа на максимална мощтност и максимална скорост на компресора. Това дава възможност за бързо охлаждане или отопление на помещението до комфортна температура.

Автоматична смяна на режима

 

Климатизаторът превключва автоматично от отопление на охлаждане и обратното в зависимост от настроената температура и тази в помещението

Економичен режим

 

Ограничава входното напражение и така намалява консумацията на ел. енергия
Нагоре / надолу движещи се клапи

 

Автоматично движещи се клапи нагоре и надолу осигурява равномерно разпределение на въздуха навсякъде  дори и в големи стаи. 

Автоматичен рестарт

 

При временно спиране на ел. захранването, и след възтановяването му, климатизаторът ще се включи автоматично на съзщия режим

24 часов таймер

 

24-часовият таймер ви дава свобода да контролирате. Задайте кога желаете климатикът да се включи или изключи - така че да получите перфектен комфорт, когато имате най-много нужда от него.

 
ПРОИЗВОДИТЕЛИ

Всички климатици могат да бъдат закупени на изплащане според условията на ТиБиАй кредит. За повече информация, натиснете иконата по-долу!