ТЪРСЕНЕ

m2    m2

   от: до:

ИЗПРАЩАНЕ НА ОНЛАЙН ЗАПИТВАНЕ

Изчисленията са примерни и се правят при стандартна височина на помещението от 2,60 м. За повече информация, моля използвайте ИЗПРАЩАНЕ НА ОНЛАЙН ЗАПИТВАНЕ !Инверторен климатик Fujitsu ASYB-18LDC

Цена : 0,00 лв.

Препоръчано помещение (отопл.) кв.м: 48

Препоръчано помещение (охл.) кв.м: 58

Отдавана мощност (отопл.)KW: 0.90-6.25-9.70

Отдавана мощност (охл.) KW: 0.90-5.20-5.70

Консумация охл. KW: 1.72

Консумация отопл. KW: 1.73

COP: 3.61

EER: 3.02

Енергиен клас: B/A

Работен диапазон отопл. ℃: -15 /+24

Работен диапазон охл. ℃: -10/+43

Захр. напрежение V: 220-240

Мин. ниво шум вътр. тяло dB: 39

Мин. ниво шум вън. тяло dB: 54

Гаранционен срок месеци: 36

Размери ШxВxД (вътр.тяло) мм: 790x283x230

Размери ШхВхД (вън.тяло) мм: 790x540x290

Тегло (вътр.тяло) кг: 10

Тегло (вън.тяло) кг: 40

- Оригинална почистваща въздушна плазма - почиства ефективно въздуха в стаята.
Частиците на прахта са събирани старателно от електростатичен филтър и миризмата е потисната и разложена от многобройни йони. Плазменият модул е с ниско аeродинамично съпротивление, сравнен с използваните досега филтри и ефективността на почистване е голяма. Праховите частици,наелектризирани отрицателно от филтъра, генериращ йони, се улавят от електростатичния и активен дезинфектиращ и дезодориращ филтър. Миризми, като от цигарен дим, цветен прашец, домашен прах, кухненски боклук, човешкото тяло и от домашни животни се премахват чрез разлагане от генерирания озон.
- Вътрешното изсушаване на топлообменника предотвратява образуването на бактерии и лоша миризма.
- Този модел е снабден с вътрешна изсушаваща функция. След като се изключи климатизатора започва операция по изсушаване вътре в него.

 

Плазмен въздухопречиствател, бързо премахващ малки частици прах и миризма. Събира мръсотия, като животинска козина и пърхот, домашен прах, цигарен дим, ларви, почвени спори, полени. Поглъща миризми като цигарен дим, животински миризми, други неприятни миризми. Функцията за вътрешно изсушаване спира развитието на плесенни гъбички и лоши миризми. По този начин се постига  висока ефективност и въздухът винаги е чист.

 

Плазмен модул

Плазменият модул пречиства преминаващия през климатизатора въздух. Намалява съдържанието на прах, благодарение на статичното електричество. Преминавайки покрай силното електростатично поле, прахта се привлича и задържа в плазмения модул. За освежаването на въздуха, като неутрализира и премахва лошите миризми, се грижи генераторът на отрицателно заредени частици - аниони. В окомплектовката се съдържа освен плазменият модул и антибактериален филтър, който е със слабо въздушно съпротивление.

Събиране на: домашен прах/козина от домашни любимци/цигарен дим/полени/плесенни спори и други.

Абсорбиране на миризми от: цигарен дим/домашни любимци/кухненски миризми/пот и телесни миризми и други.

 

Вътрешно изсушаване и плазмен модул:

Този модул е снабден с функцията "вътрешно изсушаване". След спиране на климатизатора от дистанционното управление можете да стартирате тази функция. Плазменият модул се активира като елиминира насъбралите се бактерии и стерилизира вътрешността на тялото, чрез генерирания озон и аниони.

 

Покрито с капчици

По време на работа е нормално да се събере конденз във вътрешното тяло. Този конденз е влага, която е благоприятна среда за развитие на бактерии.

След спиране на работа, стартирайте вътрешното изсушаване и стерилизиране на климатизатора, единствено чрез натискане на бутона COIL DRY на дистанционното управление.

 

Премахване на влага

Изсушаването трае около 15 минути.

"Вътрешното изсушаване" и "елиминиране на бактерии чрез озон" запазва вътрешността на климатизатора чиста и стерилна през цялото време. Ето защо климатизаторът е винаги чист и поддържа висока ефективност на работа.

 

 

 

 

Неутрализиране на бактериите

Стерилизиращото действие на озона е около 15 минути.

 

 

 

 

 

 

Тиха работа

 

 

Лесна поддръжка

Лесна поддръжка и винаги чисто. Пряк достъп до всеки компонент допринася за бърза и лесна профилактика. С едно движение може да се премахне лицевия панел.

 

 

 

 

 

Работа при ниски температури

 

Високата ефективност на компресора и новодобавените сензори за мониторинг на фреоновата температура правят възможно по-прецизния контрол и адекватна реакция на инверторната система, за да осигури нормална работа при ниски температури.

 

ПРОИЗВОДИТЕЛИ

Всички климатици могат да бъдат закупени на изплащане според условията на ТиБиАй кредит. За повече информация, натиснете иконата по-долу!